fredag 1 januari 2010

Nu kommer GI Gourmet!


Äntligen är det lanseringsdags för min och Ulrika Davidssons nästa bok GI Gourmet - viktminskning för dig som älskar god mat! Jag är jättestolt över boken och tror att alla som kikar i den förstår varför. Massor med härliga GI-recept för alla tillfällen. Här kommer en kort beskrivning:

Bli en GI-gourmet du också! Duka upp till fredagsmys, bjud kärestan på intim supé, festa loss med kompisarna, lyxa till det med långfrukost, ordna familjeträff med lunchpicnic, samla släkten till sommarbuffé det finns många tillfällen att njuta av festlig och GI-rätt mat!

Om du vill beställa GI Gourmet säljs den för 149 kr på Adlibris eller Bokus.com.

Och glöm inte att komma med feedback. Alla kommentarer uppskattas!

10 kommentarer:

Cecilia sa...

Högst upp på önskelistan :)
Gott nytt år!

Anonym sa...

Hej.
Fick en av dina Gi böcker i julklapp. Jätte stor inspiration och hoppas på att det ska gå lite bättre med gi nu än vad gjorde månaderna innan jul, går trögt och jag får inte till den ordänliga viktnedgången. Men nu så.
www.iamiamaria.blogg.se/halsa

Chrissan sa...

Denna bok låter mycket spännande! :)
Gott Nytt År!

Caty sa...

Oh vad roligt att den äntligen är ute i handeln! Den måste jag bara ha! Dina böcker är så bra och inspirerande. Bara man tittar på omslaget blir man inspirerad! Har precis läst ut din senaste GI-bok.

Anonym sa...

Åh...måste ha!! :-)

Har alla dina (och Ulrikas) kokböcker! Inte okej med ett glapp i samlingen!! ;-)

Therese sa...

Nu är den hemklickad:)Jag bara älskar dina böcker! Så inspirerande, tack!

Ola Lauritzson sa...

Tack för alla positiva tillrop! Ska verkligen bli kul att se boken ute i handeln. Den är lite speciell i sitt upplägg med olika teman och jag är nyfiken på att se det funkar lika bra som de andra böckerna. Jag hoppas förstås det!

Spark i baken sa...

Tack för ett mycket trevlig event ikväll. Supergod mat! :-) /Terese

Anna sa...

Dina och Ulrikas böcker är alltid bra! En lysande inspirationskälla för alla som gillar god och nyttig mat men samtidigt inte vill tänka på kalorierna. Älskar GI-Gourmet och kommer att ge den i present till alla matlagningsintresserade vänner!

Rebecka sa...

Jag läste i ett recept att det ska vara fiberhusk, eller nåt liknande, i en pizzabotten. Men jag hittade bara fibrex på affären, funkar det?
Tack för många bra recept!