onsdag 27 januari 2010

Har någon hunnit kika i "GI Gourmet" - feedback please!

10 kommentarer:

Kajsa sa...

Boken är jättesnygg!!
Goda fräscha recept, naturligtvis med lite mer "krångliga" detaljer än vardagsrätter, men så är det ju tänkt för lite mer speciella tillfällen!
Jag som nöt- och mandelallergiker har lite svårt med en del recept - speciellt desserter, men då får man ha lite fantasi och byta ut mot tex rostade kikärter eller rostade solrosfrön.
En fröjd att bläddra i.

Unknown sa...

Det verkar vara en jättefin bok jag har bara blädrat igenom den snabbt än så länge. I fredags testade jag och familjen GI Pizza och den var över all förväntan.

millprill sa...

wow Ola den är skitsnygg, höll i den och ikade lite när vi var till ICA och storhandlade, planen är att den skall vara i min ägo innan veckan är slut ;)

Ola Lauritzson sa...

Tack för alla trevliga kommentarer! Let's rock! :-)

Caty sa...

Jag tycker mycket om den. Snyggt omslag och bra recept, har dock inte hunnit testa den än! But I will! :-)))

Anonym sa...

Tack för boken! På lördag ska vi provlaga något god urboken, Vi har inte kommit överens än om vad. Krama sture!

Tessan och Bengt!

Anonym sa...

Köpte boken förra helgen och kunde inte hålla mig. Har redan testat både den citron- och salviafyllda kyckling filén och den citronbakade marulken. Betyg: 6 av 5 möjliga! MMMM!!!!! Ärtpuren var himmelsk och kycklingen smakade så mycket! På lördag testar vi entrecoten med bearnaise. Bra bok; det är GOTT att gå ner i vikt ;)

Till sist: Grattis till tillökningen! Vilken liten sötsak!!!! Nospuss till honom! :)

/åsa

Anonym sa...

Boken ny för idag. Allt ser jättefräscht ut och lockande att tillaga. Undrar lite över din "Quinoaspaghetti" på sid 78. Det låter gott, men jag ser ingen quinoa i receptet. Varför kallar du den Quinoaspaghetti?
Bara lite nyfiken.
Hälsningar
Lena L
P.S. Kommer testlaga ur den i morgon

Anonym sa...

Jag älskar den! helt underbara recept och jättefin layout! Helt klart den bästa av de tre jag har från dig och Ulrika! Tack för att ni gör min gi-diet godare och lättare att efterleva!

Rebecka sa...

Jag läste ett recept från GI gourmet i en tidning. Det var på en pizza med fiberusk i, eller nåt liknanade, jag har ej hittat det i nån affär, däremot Fibrex. Används det på samma sätt?
Tack på förhand!