tisdag 19 januari 2010

Barcelona!
Dags för en liten tur till Barcelona, min favoritstad! Åker med kollegorna från GI Viktkoll (vilket betyder att man inte får dricka öl...).

Ska bli kul - fast kort. Tillbaka på fredag kväll.

Har du varit i Barcelona?

11 kommentarer:

Danne sa...

jaa vad kul jag åker dit nu den 27 Din bok var as bra! mvh danne

Babsan sa...

Nej, jag har inte varit där, men planerar att åka dit när tiden är inne!! Öl, nej det går väl inte för sig nu när du tränar inför maraton, fokus! Tänk, behöver du den där ölen?
Ha det gott!
Hälsar
Babsan

Ola Lauritzson sa...

Helt rätt Babsan! Jag föredrar faktiskt vin - riktigt mustigt rött helst! :-)

Anonym sa...

Hej Ola! Jag har en liten fråga jag måste få svar på. Jag äter efter Fas 1, är nu inne på min 4 vecka. Första veckan hade jag gått ner 4kg andra veckan 1kg, tredje veckan ingenting alls. Jag har inte fuskat, hur kan de komma sig? Jag simmar 40 längder 1 gång i veckan och ett vattengympapass på 60 min 1gång i veckan. Innan jag borjade med Gi så tränade jag inte alls.. Kan de ha något att göra med att man bygger muskler och de väger mer än fett?! Kram Z

Birgitta Höglund's Mat sa...

Hej Ola. Låter härligt med Barcelona. Själv är jag på Cypern i 6 veckor, verkligen härligt att slippa den svenska vintern. Är sjukpensionerad, så jag tillbringar en hel del av vintrarna vid Medelhavet.
Min rygg pajade i jobbet som kock, fick sen Fibromyalgi också.
Började med GI efter att jag läst en bok av dig för 6 år sen. Sen ett år är det en blandning av GI och LCHF som jag lever efter och jag mår så väldigt mycket bättre.
Startade en matblogg i somras, där jag skriver om min dagliga mat.
Det Känns fint att kunna dela med mig av mina matkunskaper på det här sättet. Visa att det går att äta riktigt god mat, när man lever efter LCHF/GI.
Soliga hälsningar från Cypern./ Birgitta

Babsan sa...

Det här (föregående kom.) får du göra ngt åt, om du kan!!!
Ikväll ska jag till en väninna och dricka vin och äta räkor, mums!!
Hälsar
Babsan

millprill sa...

hej Ola.. Jag behöver verkligen ett råd från dig och vet inte hur jag går tillväga för att få det? Jag har en blogg där du hemskt gärna kan läsa de senaste tre inläggen, då skulle du förstå min fråga, vet inte vart annars jag skall vända mig/Camilla
http://millprill.blogspot.com/

Ola Lauritzson sa...

Z, om du har gått ner 5 kg på så kort tid förstår jag inte hur du kan säga att det inte fungerar? Det är ju otroligt bra! Sen har du rätt i att musklerna väger en del och om du mäter midja eller liknande så har du sannolikt fått ännu bättre resultat.

Tänk på att viktnedgång kommer i omgångar. Även om man gör "allt rätt".

Fortsatt lycka till!

Ola Lauritzson sa...

Birgitta, kul att det gått bra för dig - se kolla bloggen!

Ola Lauritzson sa...

Kan för övrigt meddela att Barcelona var fantastiskt. 15-20 grader och strålande sol. Ett fantastiskt roligt och galet gäng!

Ola Lauritzson sa...

MillPrill, kollade din blogg. Och ska erkänna att jag inte är någon expert på pco. Förstår att det känns frustrerande med viktpendlandet trots att du äter strikt och motionerar otroooligt mycket. Min enda känsla är att du lägger för stor vikt vid vågen (även om jag själv varit där). Tror det skulle vara bra om du helt enkelt slänger ut den! Fortsätt äta nyttigt och rör på dig i lagom mängd. Och strunta i resten. Lycka, välmående och hälsa hänger inte bara på vad vågen visar. I ditt fall snarare motsatsen, skulle jag gissa.

Ledsen att jag inte kan hjälpa dig mer.
Hälsar,
/Ola