onsdag 11 februari 2009

Enkel middag...

Träffade ett gäng gamla vänner på after work ikväll på Hotell Kung Carl. För många år sedan var jag ordförande för en förening som heter Unga Aktiesparare, och gänget träffas någon gång per kvartal. Verkligen roligt att se dem alla! Kändes nästan lite nostalgiskt. Två glas rött.

Så det blev en sen middag när jag kom hem, och eftersom jag är gräsänkling blev det enklast möjliga: 2 kokta ägg, ett halvt paket kallrökt lax och en skiva grovt bröd. Te. Kanske lite torftigt, men inte ställer jag mig och lagar mat kl nio på kvällen...

Körde ett tufft pass med Erik i eftermiddags också. Kände mig lite för trött för att maxa, men det blev en bra work out ändå! Två clementiner direkt efter träningen.

Nu blir det en lugn kväll. Tror jag ska kolla på en film och sen gå och lägga mig! Ja, så ska jag göra. Hej då! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker att det här enklast möjliga kan vara så gott ibland och just enkelt. Om resten av familjen inte äter nåt jag vill ha så kan jag koka ett par ägg och ta en burk makrill till. Gott, enkelt och mättande! Eller en snabb omelett med soltorkade tomater och räkor. Att man slipper räkna poäng eller kalorier eller vad sjutton som helst är så skönt. Är jag hungrig kan jag äta nåt utan att "fuska". Jag stormtrivs med GI-metoden. Har hållt på i 25 veckor nu och har inte en enda gång känt mig less på det. Verkligen något för mig!!

Unknown sa...

Verkligen roligt att höra! Visst är det en skön livsstil!

Anonym sa...

Verkligen kul att ses Ola!

Mika