söndag 15 februari 2009

Vad hittar ni på en gråmulen söndag som denna?


Trist väder (i Stockholm). Mest grått. Har lite ont i håret från igår - Gabriel dricker inte vin och jag ville ju inte låta vinflaskan stå och dunsta över natten. Dessutom blev det förstås utgång på lämplig schlagerlokal efter middagen... (Grattis till Mums-mums och H.E.A.T. Lily&Sussi går säkert vidare från andra - vilken schladänga!). Vill också kasta mig in i debatten och säga att jag tycker Petra Mede är fantastiskt rolig! Men det verkar bara vara jag som gör det. Hon gör en galen, pricksäker satir av allt. Och jag skrattar gott!

Nu sitter jag framför datorn (så ovanligt!) och ska försöka vara lite kreativ igen. Har upptäckt att det är bra att värma upp fingrarna - och tankespröten - just på bloggen.

Fika men en kompis i eftermiddag. Och sedan kommer Fred hem från sin "jobbsemester" i Thailand. Blir till att laga lite god mat och ha en skön kväll. Någon träning blir det definitivt inte. Om möjligt är min träningsvärk än värre idag än i går (känner mig som en gammal gubbe!).

Berätta något roligt en mulen söndag som denna!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Petra är ju himla bra o kul tycker jag också.....Å tänk va bra att Måns gick direkt till Globen - klart bäst låt och snyggast.....
Ha en mysig söndag - säkert fint väder för en joggingtur......för dom som orkar efter schlagerkvällen......
Mims

Anonym sa...

Petra är superkul !!!
Vilket lyft för festivalen !
Hoppas verkligen inte de reser en avskrädeshög till hennes minne (eller hur det nu var hon formulerade sig när de pratat om Amy D's staty i Norrköping)
Visserligen läser hon lite innantill ibland MEN hon finner sig (och har klockrena kommentarer) när hon hamnar i oväntade situationer (som med HEAT trummisen... )

Anonym sa...

Hej. Här har vi haft strålande sol och minusgrader några dagar, underbart med sol!!!
Petra Mede.. nää, tröttnar snart på att titta på hela melodifestivalen pga henne, tyvärr. Finner inte hennes humor alls rolig ;(

Anonym sa...

Mede är verkligen gäckande intressant i sin humor. Tar lite tid att vänja sig vid men jag tycker hon va bättre igår än första gången. Blir kul å se henne överträffa det nästa vecka..

I småland har det varit klarblå himmel hela dagen å jättevackert vintrigt...

Rolig historia bara för dig ;). : imorgon ska jag få tillbaka pengar av mitt försäkringsbolag. De skickade en påminnelse som jag glömde betala så det stod att min bilförsäkring skulle sluta gälla den 21 jan. Denna räkning hittade jag 1 feb. Så jag ringde å drog en historia om att grannarna varit i thailand å att påminnelsen hamnat i deras post å att de just kommit tillbaka å att jag var jätteorolig över att få tilläggskrav från vägverket å att jag så fort jag fick räkningen igår betalade den. Då sa försäkringsmannen att jag redan betalt den i tid via internetbanken den 13 jan... Som de säger, Man skall inte bära falsk vittnesbörd...

Ola Lauritzson sa...

Dazzle, vad svarade du när de sade att räkningen redan var betald? haha...snopet!