tisdag 10 februari 2009

Kolla TV4 Nyhetsmorgon imorgon kl 08.15


Blev just inbjuden till Nyhetsmorgon imorgon bitti ang lanseringen av Bok-SM på Kapitel 1. Får försöka sjunga upp och dricka massor med mineralvatten med honung och allt ni tipsade om i förra inlägget...

Eller kör jag på FruKaos raspiga sexapproach... vi får se!

Inslaget är kl 8.15, om ni nu är uppe så tidigt?! :-)

11 kommentarer:

Caty sa...

Tyvärr är 8.15 för sent, då är jag på jobbet, men men....så är det.
Jag har en fråga till dig: idag var min 30:e dag i 30-dagarsprogrammet, så då undrar jag över sötsuget. Ska det ha försvunnit nu eller vad händer om jag råkar äta något icke-GI mässigt? Kommer jag att kasta mig över det och börja frossa igen? Jag är nämligen rädd för det, vad som händer nu. Hur lång tid tar det innan sötsuget försvinner?

Nilssons och Vevle sa...

Äh... vad spelar det för roll om rösten är raspig? Det är innehållet i det sagda som är väsentligt. Lycka till! Å förresten... nu har vi fyra tjejer som käkar älg, röding odyl minskat totalt 39 smörpaket på 3½ vecka!! Att mäta vikt i smörpaket sätter perspektiv på vad vi inte behöver bära med oss till stranden till sommaren. Vi är stolta o lyckliga o mätta:-) Pia, Lina, Jenny, Marianne

Kaos-Anna sa...

Jag tror på den raspiga. Helt klart.

En raspig GI-gud är väl det alla vill ha!?

Jag ska kolla.
Lycka till!

Anonym sa...

GIck ju strålande- gillar raspet och framför allt dialekten ;-). Dessa två ingredienser siitter osm hand i handske!
// Hälsar LaVazza från Skåne.

Ola Lauritzson sa...

Nilssons: vilken bedrift! Och smörpaketknepet är ju riktigt bra!

Och vilken lyxmeny sen! Du nämner alla mina favoritingredienser!

Ola Lauritzson sa...

Caty, det är svårt att helt säkert säga att sötsuget är över för alltid. Det beror helt på hur "addicted" du har varit tidigare (det är ju samma samband). Mitt tips är att du ska försöka undvika de flesta söta produkter även framöver för att inte riskera att få upp suget igen. Det kommer säkert inte att bli något problem. För visst har du väl märkt att dina smakpreferenser förändrats på redan på den här kort tiden?

Caty sa...

Det enda jag har ätit i sötväg de här senaste 4 veckorna är mörk choklad, 70%, någon bit då jag har varit sugen. Jag bör väl tillägga att förr tyckte jag att det var alldeles för bitter smak, men nu tycker jag om det faktiskt, så jag antar att smakpreferenserna har förändrats. Hoppas det! Jag ska försöka undvika sötsaker, men det är ju inte alltid det går...
Tack för dina tips och råd!

Anonym sa...

Jag ska kolla på morgon TV.

Anonym sa...

Visst var jag uppe så tidigt ;) Roligt var det också, om än lite nervöst. Länken finns på internet, så jag tvingade mig själv att se på vår intervju. Jag är nöjd med både min och din insats! Vilket folk på Kapitel 1 också verkar vara.

Länken till Tv4-intervjun: http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.848028

Ola Lauritzson sa...

Christine, du var superbra - och det vet du ju redan!

Kaos-Anna sa...

Ni var bra båda två!
Och rösten var det ju inget konstigt med.
Det kan vara din dialekt som du upplever som raspig ;-)