fredag 6 februari 2009

Har ni några roliga helgplaner?


Tror Erik hade abstinens för att han inte fått piska mig i onsdags - och det tog han igen med råge idag. Benpasset - vilken rysare. Om jag hade varit tillräckligt vig hade jag nog lagt mig så här i soffan... Men nu är det gjort och jag kan med gott samvete njuta av att det är fredag!

Har ni några roliga planer för helgen?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Här blir det jobb. Det possitiva med det är ju att man inte har tid att stoppa en massa onyttig mat i munnen :)
Har själv varit och tränat aldeles nyss men utan PT. Ganska skönt att bara köra i sin egen takt.
Trevlig helg.
jojocia.

Anonym sa...

Ska umgås med vänner. Hoppas på så pass hyfsat väder så att det kan bli grillning på stranden i Åhus. På söndag danspass på Friskis & Svettis och efter det mitt program på gymmet. Ska testa din omelett från i onsdags i kväll. Trevlig helg!

Anonym sa...

Här blir det Disney On Ice imorgon. Funderar på vad jag ska smaska på då.. annars har jag haft smågodis (4:e året i rad) men imorrn får det nog bli lite nötter och Lindt´s 70%choklad med granatäpple och chili - den e farligt god!!! Annars ska jag ut och promenera då jag är med i en grupp via nätet som påbörjat en promenad jorden runt!

Trevlig helg!

Chrissan sa...

Ikväll - familjemys.
I morgon fyller jag år...så då blir det förhoppningsvis presenter och annat kul.;)

Trevlig helg!

Anonym sa...

Vilken härlig bild!

Anonym sa...

Åh dina recept är så mumsiga! Och du är så himla sööt ;)

Caty sa...

Ikväll blir det middag med en kompis och då ska jag göra från ditt recept på fläskfilé med rödvinssås och blomkålsgratäng som du bloggade om häromdagen. Tack för receptet! Imorgon ska jag först på resemässa på dagen och så på kvällen blir det äntligen Melodifestivalen, schlagernörd som jag är:-)
Ha en trevlig helg och ta det nu lugnt efter benpasset!

Anonym sa...

Ligger hemma i influensa, så helgen går ut på att kurera sig. Några fler snabba kolhydrater än vanligt har det blivit. Svårt att motstå när man ligger raklång på soffan och kroppen bara skriker efter snabb energi. Några bra tips hur man snabbt blir frisk eller åtminstone mår lite bättre?

Popprinsessan sa...

Imorgon bär det av mot Melodifestivalen i Gbg, så klart :-) Och det kommer med största sannolikhet innebära en massa no no för gi-livet. Men det får det vara värt!

Anonym sa...

Fredagsmys i kväll (strimlat nötkött i grädde i ugnen, ugnsrostade grönsaker och blomkålsmos - var mums!), jobb på lördagskvällen, på söndag hämtar vi hem de två äldre barnen från deras pappa, så vår 6-personers familj blir komplett igen =o)... Ja, så ser vår helg ut!

Anonym sa...

Planen = Soffläge utan ngn form av snacks. Dags att dra åt svångremmen efter en vecka med kolhydrater i dess bästa form (öl och sprit).

Anonym sa...

Lördagen kommer att tillbringas i en ishall, då äldsta sonen har hockeypoolspel =)
Sedan skall helgen fyllas med GI-mat & mycket träning ;)

Önskar en Trevlig Helg!

Anonym sa...

Tävlingsbidrag: Lammfärsrullader med fetaost mouse samt ugnsrostad paprika och vitlöks aubergine:

Lammfärsrullader

500 gram Lammfärs
1 dl turkisk yuogurt
1 ägg
1 nypa havssalt
nymald svart peppar
2 pressade vitlöksklyftor

Blanda ihop samtliga ingredienser och forma till 16 små järpar som steks gyllenbruna i smör.

Ugnsrostad paprika

2 röda paprikor
1 gul paprika
1 msk olivolja
1 msk äppelcidervinäger

Skär paprikorna i klyftor, avlägsna frön och lägg i en ugnsform. sprinkla över oljan och vinägern. Bakas i 200 gr i ca 30 minuter.

Vitlöksaubergine:

Tärna en stor aubergine och woka / stek i mycket olivolja tills den mjuknar något. Lägg över tärningarna i en ugnsform och pressa över 1 - 2 vitlöksklyftor. Bakas mjuka i ugnen i ca 30 min.

Fetaostmouse:

100 gr bra fetaost
1 1/2 dl turkisk yougurt
2 vitlöksklyftor (pressas)
1 rejäl nya havssalt.

Blanda ihop ingredienserna med en gaffel till ett fluffigt mouse.

Serveras med goda kalamati oliver samt blandsallad.

Smaklig spis!
Obs! ej en rätt att njuta av innan en date eller utgång på grund av all underbar vitlök!!!!

Ola Lauritzson sa...

Tack för alla kul inlägg - låter som det blir en helg blandad av "soffliggande" och "massor av aktiviteter". Lite avis är jag förstås på Popprinsessan som ska till Göteborg, det låter kul!

Själv ägnade jag fredagkvällen på en pokerturnering. Vi var totalt 48 deltagare. Och som ni förstår av att jag inte gjort någon stor grej av detta så gick det inte så bra... Nej, riktigt retligt faktist. Förlorade 1500 kr... Och då tyckte jag ändå inte att jag spelade fel. Gick all in när jag fick två kungar på hand - och min motspelare fick förstås stege. Bye, bye, Olliee! :-(