fredag 13 februari 2009

Lydmar...

... är nygamla hotellet som fått en helt ny karaktär i en historisk byggnad vägg i vägg med Nationalmuséet och Grand Hotel. Det blev stället för en after work drink ikväll med Buster, Klabbe, Stinget, Olga och Kumla. Men nu är jag hemma och tar det ganska lugnt. Let's Dance rullar på TVn. Och jag inbillar mig att jag skulle kunna dansa bättre än de flesta som är med... :-)

Hoppas ni har en skön helg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha, med dom roliga smeknamnen så kommer man osökt in på tanken: "Undrar vad Ola kallas för då?" :-)

Ola Lauritzson sa...

Olliee, brukar de kalla mig...

Anonym sa...

Hej Olliee

Här kommer en vits jag hörde en gång med namnet Olliee.

Olliee Olliee hur är det fatt säg har du skitit i Maltes rabbatt.

Ha Ha

(inget illa menat till dig, men jag kom på den när du sa att du kallas för Olliee).

Kram

Ola Lauritzson sa...

ja, den lustiga vitsen passar ju på ganska många namn... ;-)