torsdag 26 februari 2009

Kalvsylta...

...blev det till middag idag. Och 3 kokta ägg, senap. Plus en apelsin och två smörgåsar med ost. Jag kände att jag behövde lite snabb energi efter gymmet. Erik "knutpiskan" Börjesson vill att jag ska köra intervallträning, och det gjorde jag ikväll...usch vad jobbigt. Och i morgon bitti är det dags igen. Benpasset...

2 kommentarer:

Popprinsessan sa...

Hej Ola! Jag tycker att det här med bröd är supersvårt! Jag vet att du rekommenderar att man äter riktigt mörkt bröd, typ dansk/tyskt rågbröd. Men vad ska man kika på i innehållsförteckningen? Det finns ju väldigt många gi-bröd i affärerna just nu, men jag anar att de inte är så bra som man kan tro? Vad ska man tänka på när man tittar på kolhydraterna och sockerarterna? Något annat? Jag "behöver" kunna äta mackor, annars slarvar jag för mycket med frukosten...

Anonym sa...

Väntar spänt på att du ska kommentera den nya studien om viktminskning som presenterades i DN igår. Nu framgår det svart på vitt att det inte spelar någon roll var energin kommer ifrån när man vill gå ner i vikt, så länge man äter mindre än sitt dagliga energibehov. Kalorier in och kalorier ut verkar i slutändan vara det som gäller.