fredag 20 februari 2009

Nu är det helg igen!

Ledsen jag varit slarvig med uppdateringarna på bloggen senaste dagarna. Har varit full fart här.

Igår var jag bl a på en dyster konjunkturföreläsning på Handelshögskolan som "firar" sina 100 år med att bjuda in till diverse förelsäningar (temavalet var inte helt upplyftande). Sen var det sångdags igen. Nu skrålar jag Thank you for the music...lalala. Kvällen firade jag med en middag i egenskap av "senior" till Handels kårsstyrelse. Väldigt kul, men inte särskilt smickrande att bli kallad "senior"... jag känner mig inte som någon sådan - ännu.

Så, i morse var jag inte helt pigg inför Erik härliga "benpass". Tror han tyckte lite synd om mig eftersom jag slapp intervallträningen på slutet... :-). Massa möten idag, och nu ska jag rusa iväg för att träffa lite härliga GI-människor på TV4. Tror visst det skulle vara lite champagneprovning också...hmmm.

Imorgon: 40 årsfest! Själv har jag fyllt 26 de senaste 8 åren!

12 kommentarer:

Karra sa...

Tack för igår. Jätte kul att få träffa dig och få lyssna på dig. Fick massa olika tips att tänka på. Så nu är det bara att ge järnet och hoppas på viktnedgång. ha en trevlig fortsatt helg.

Chrissan sa...

Tack för igår!
Håller med Karra. Fick ny inspiration och motivation, så nu är det bara att köra på. Har ju inget att förlora.
Och skumpan smakade bra.;)

Anonym sa...

Vilka år gick du på Handels Ola ? ... eller som vi på Universitetet kallade det:
"rivningskåken på Sveavägen" ;-)
Kände själv en del folk där genom kårarbetet

Ola Lauritzson sa...

Chrissan och Karra - tack själva! Kul att träffas i fredags. Hoppas ni fick en fortsatt kul kväll var nu Anna tog er. Blev det Golden Hits?

Ola Lauritzson sa...

Helena: "rivningskåken på Sveavägen". Haha...den var ju riktigt rolig!

Jag började där '93 och blev färdig årsskiftet 97/98.

Karra sa...

Nej det blev libanesesk mat sen massa skitsnack sen var alla så trött så det blev hemgång. Men vi hade det trevligt!!

Bubbel i vardagen sa...

Tack Ola för en riktigt trevlig och inspirerande föreläsning i fredags. Nu är det boken med recept för 30 dagar som gäller till punkt och pricka för mig!

Anonym sa...

Okej -ungefär samtidigt som jag kände en del glada själar där ... humh ... var du inblandad nåt' i fest/klubb-verksamheterna (de där som arrade pubar och hade sina lokaler i källaren ) eller kände du folk som var det ?

Kaos-Anna sa...

Boken är jättebra!

Jag har placerat den bredvid toaletten - det kan kanske låta lite konstigt och som om jag skulle tycka den var skit - men jag hoppas att min man läser den när han besöker toaletten och att det kanske går upp ett litet GI-ljus för honom med ;-)
Man får inte vara dum.

Hur som - tack för i fredags. Du är grym!

Ola Lauritzson sa...

Helena, jorå, jag känner ganska många som höll till nere i källarlokalerna... någon du tänker på?

Ola Lauritzson sa...

Anna: så du har lagt min bok på toaletten...haha...det kanske funkar. Ska tipsa fler om det! :-)

Anonym sa...

Gud ... har ingen kontakt med någon nuförtiden och kommer nästan inte ihåg vad folk hette ... det var ju hundra år sedan ... (och så var man ju lätt berusad titt som tätt) men jag vet att vi var ett gäng från Universitetet som umgicks lite med Niklas Andreén, Emily Dahlbäck (?) och Grabe(?) och det gänget när de var "Inre PU" ... sen är det bara enstaka förnamn som Sara som dyker upp ...
Hjälper det ?