onsdag 4 februari 2009

Frida och jag!


Träffade trevliga och trendiga Frida Boisen, chefredaktör för Plaza, idag. Hela redaktionen ska testa olika "gör-om-mig" kurer och håller som bäst på med cellulitreduceringstekniker, laserbehandlingar och allt möjligt annat. Och så blir det lite kosttänk.

Frida har fått för sig att hon gått upp 8 kg och är vansinnig att hon inte kommer i sina gamla jeans. Jag undrar hur de jeansen ser ut, för någon övervikt kan jag inte se?! Hur som helst ska jag coacha henne i 30 dagar för att hitta formen.

Allt dokumenteras och kommer i Plazas "body issue" i maj.

Wish us luck!

5 kommentarer:

Kaos-Anna sa...

Jag skulle också behöva coachas.
Vad tar du?

Anonym sa...

Jag ser inte heller någon övervikt på Frida, hon ser fräsch och sund ut. ibland kan jag känna ett slags hysteri över att gå ner i vikt.
Att folk som är "normalviktiga" (smala)måste gå på någon diet, som att man är trendig då. Samtidigt tycker jag det är sundt att äta nyttigt och träna så det är aldrig fel.
Lycka till!

Anonym sa...

Hav förtröstan. Jag har gått ner 8 kg sen 2009-01-01 då jag startade med mitt GI projekt. Jag läste olas första bok...och sen en till.
Mår som en prins och maten är kanon!

/B

Ola Lauritzson sa...

Fru Kaos, du har ju all support du behöver. Och du har ju redan gått ner hur mycket som helst. Du är ju själv en riktig expert numera!

Kaos-Anna sa...

Men det vore coolt att kunna säga att man har en egen coach.
Det är viktigt att vara cool ;-)
GI-cool.

Imorgon börjar Melodifestivalen.
DET är coolt.
Jag är så laddad att jag kräks :-)

Ha en härlig helg!