söndag 22 februari 2009

Helgfika med Albin!


Tog en liten fika med Albin och hans föräldrar. Visst är han söt min lille gudson! Nu har Buster och Stina (föräldrarna alltså) bestämt sig för att göra Albin lite världvan och åka på en 6 veckorsresa till Australien. Med tanke på alla bränder, översvämningar och haj-rapporter som strömmat in därifrån den senaste tiden så känner jag mig inte helt bekväm att släppa iväg Albin på det där sättet. Jag borde nog följa med till Australien när jag tänker på det! :-)

Hade en supertrevlig kväll (och natt) i går. Det var alltså Mats 40 årsfest. Mycket kul folk. Kom inte i säng förrän långt in på småtimmarna. Som jag brukar säga: "age is nothing but a number". Sen att den där förbannade gravitationen ska envisas med att göra sig påmind hela tiden är en annan sak. Men det finns ju sätt att hantera den också!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, gudsonen är gudomligt söt! Och klart du måste åka med och skydda gudsonen mot alla faror i den stora vida världen - det är din uppgift som gudfar ;o)

Anonym sa...

Oh, vad söt liten kille. Självklart måste du föjla med honom till australien som bodyguard.

Anonym sa...

Australien, drömmer om en resa dit...
Men, jag kikade in här för att få se hur helgen varit i matväg... det fick jag inte mycket för.

Vill också säga att jag gjorde ett av vinnarbidragen till middag i fredags. Broccoli och blomkålsgratäng, fast jag gjorde enbart med blomkål. Det var mumsigt!

Anonym sa...

Jag gjorde också en variant på blomkåls- och broccoligratängen i dag =o) Hade också soltorkade tomater och lökringar i min modifierade variant. Och massor med ost. Det blev gott!

Ola Lauritzson sa...

Det låter gott med Johannas gratäng! Den ska jag testa!

För mig blev det lite thailändsk take away i fredagskväll. Oerhört stark!

Jätteomelett till lördagsfrukost. Mellis blev två skivor fullkornsbröd med makrill + 1 apelsin. Middagen på festen var italiensk buffé med massor med lufttorkad skinka, oliver, kronaärtskocksbottnar och allt möjligt gott.

Idag, söndag, blev det också en omelett till frukost. Fikan var inte så nyttig precis...tänker inte ens berätta vad jag åt, haha.

Ikväll blir det lax!

Anonym sa...

Gudbarnet Albin är verkligen söt som socker!!
Tänkte höra med dig om proteinpulver. Var på hälsokosten idag men det var verkligen en djungel av alla burkar och påsar. Vad använder du för proteinpulver och har du kännedom om något "gott" som är både gluten- och laktosfritt?

Ola Lauritzson sa...

Hej Malin,
jag brukar själv använda antingen GI Viktkolls proteinpulver som du kan köpa på www.giviktkoll.se. Klicka på "butik".

Eller kan du gå in på ex www.gymgrossisten.com och leta bland proteinpulver. En svensk producent som heter Fairing gör bra saker. Välj mellan Complete protein eller Sloow protein. Min favoritsmak är mint-choklad.