torsdag 5 februari 2009

Ikväll hoppade jag över...


...träningen. Jag vet, så dåligt. Men å andra sidan har jag ju Elake Erik på schemat imorgon bitti och det är bra om jag inte är trött i kroppen då (och dessutom tränade jag igår - och tyckte jag var värd ett varmt skumbad... :-)).

Enkel middag blev det. Omelett med fetaost, salami, lök och champignoner. Ser kanske inte så gott ut, men det var alls dumt! Måste dock bli bättre på att ta foto. Har fått höra från några vänner som tycker mina snabba bilder är usla, haha!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är lika viktigt att vara snäll mot själen som mot kroppen :D Lycka till med träningen i dag istället!

Anonym sa...

Gjorde en variant på detta, omelett med lite vanlig riven 17%-ig hushållsost, lite bulgur, bacon och gul paprika. Vet ej om det är GI eller ej - paprikan alltså - men gott och krämigt blev det iallafall.