lördag 14 februari 2009

VinterlufsDet är något visst att jogga utomhus på vintern med snö, is och rosiga kinder. Masade mig upp i tid i morse och tog den vanliga Djurgårdsrundan (8 km i mycket makligt tempo, mina ben känns som cementklossar efter gårdagens träningspass!). Självklart ett varmt skumbad efter det. Låter väl ganska skönt, inte sant?

Ikväll kommer Gabriel Forss hit på middag och vi ska kika på Melodifestivalen. Gabriel har just återvänt efter sin marathon-semester (2 mån) i Miami. Ska bli så kul att träffas igen. För de som inte vet vann Gabriel Melodifestivalen med låten "Bara hon älskar mig". Gruppen hette Blond. Och det var några år sedan.

Hoppas ni har en skön helg!

4 kommentarer:

Caty sa...

Javisst kommer jag ihåg och känner till mycket väl Blond som vann 1997 schlagerälskare som jag är:-)) Jag hejar nog på LilioSusie ikväll, men jag är lite besviken på Måns låt (hade förväntat mig mer) men den kanske blir bättre ikväll och med hans scenutstrålning går han nog till final ändå! Förresten, jag frågade ju dig häromdagen om sötsuget, och idag fikade jag på stan och jag tog en toscakaka med vispgrädde till. Och så sött det var, det kliade i gommen och det var faktiskt inte gott, så mina smakpreferenser har verkligen ändrats. Så kul! Då kan jag vara utan sötsaker. Vilken rolig erfarenhet!!
Ha en trevlig melodifestivalkväll med Gabriel och må bästa låtar gå vidare!:-))

Anonym sa...

Åh, vad härligt det låter. Jag som är en äkta söderböna saknar Djurgården ibland. Nu bor jag i Höllviken. Hälsa sta'n från mig! Trevig helg själv!

Ola Lauritzson sa...

Höllviken är ju inte så dumt det heller! Fast inte lika vintrigt :-)

Kaos-Anna sa...

...åååå visst minns man den!
Den har jag sjungit till mååånga gånger!
Ha en härlig schlagerkväll.
Ikväll kommer Måns.
I like it!