tisdag 10 februari 2009

Gode Gud, förlåt oss våra synder...


Idag var min käre vän Yerco som bor i London på blixtbesök i Stockholm. Erik, Anders, Niclas, Stefan och Calle ville alla komma förbi för att äta en bit mat och säga hej. Vad bjuder man på när man är superstressad och inte har tid att laga mat? Något som alla gillar? Ja, det blev....håll i dig nu... PIZZA! Jag gick och köpte sju pizzor. Pladask på bordet med en dunk rödvin. Onyttigt, helt GI-fel, vansinnigt. Men så blev det ikväll. I'm sorry! (kompenserade dock med att springa en mil på gymmet under lunchen...)

Hur som helst supertrevligt att träffa alla - sista gästerna har precis lämnat. Snabbt i säng. Har en telefonintervju kl 7.30 imorgon. Och det är en okristlig tid för mig! Gäsp!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Men Ola ... vad vore alla regler utan några undantag?
Det är bra att leva lite "farligt" ibland - och du sprang ju bort allt på gymmet sen iallafall ...

Anonym sa...

Livet är orättvist. Du kan fuska och verkar trots det gå ner bra. Jag följer nivå 1 och tränar 3 pass pump per vecka samt 1 h promenad dagligen och har gått ner 2,5 kg på 4 veckor. Sitter och undrar om det kan vara skvättarna mjölk i theet som är boven. Alltså inte semla, vin, pizza, tårtbit etc.... Livet är orättvist!

Ola Lauritzson sa...

Ah, Nettan, visst kan livet kännas orättvist ibland... Men du får glädja dig åt att du äter nyttigt och är snäll mot kroppen även om inte kilona rasar av dig. Däremot tycker jag du ska testa midjemått snarare än att stirra dig blind på vågen eftersom du tränar så mycket!

Fight on Girl!

Anonym sa...

-5 cm! Tack för din uppmuntran! Need it today!

Ola Lauritzson sa...

Där ser du! Bra jobbat!

Anonym sa...

...ett tips om man inte vill "fuska". På alla pizzerior jag varit på har de haft olika sallader på menyn. Jättegott!!

Anonym sa...

Den gode GI-guden har förståelse för dessa stunder då fantasi eller planering, tidsperspektiv tryter. Jag är helt övertygad om att du vaknade som en ny "GI-are" på morgonen.