lördag 14 februari 2009

Står här och lagar lite mat...

...det blir gorgonzola inbakad fläskfilé, röd quinoasallad och en gräddbaserad sås med massor av smak. Det låter väl gott?

Desserten blir fin vaniljglass glas med jordgubbspuré. Också gott, fast inte lika GI förstås... Men det får vi unna oss en kväll som denna!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hur får jag tag på biljetter till föreläsningen den 20e?? Hittar det inte på viktkoll.se och vill gärna gå..

Caty sa...

Det lät jättegott och det blev det säkert också! Vi var bjudna till vänner och där åt vi sallad med kyckling, getost, ugnsbakade rödbetor och det var så gott. Till efterrätt var det nästan GI-glasstårta gjord av en nötbotten och äggvita (lite socker inte GI i och för sig)och så grädde, kesella, ägg och mosade hallon. Allt var supergott!
Vad tyckte du om MF igår då? Jag höll på Lili&Susie men jag blev glad över resultatet ändå för jag hade satsat pengar på Måns & H.E.A.T på Oddset. 8 ggr pengarna! Sen får jag ju se Lili&Susie i Norrköping och då hoppas jag att de kommer till finalen.

Johnna G sa...

mmmmm så gott....
kan nog bli liknande ikväll...

Ola Lauritzson sa...

Låter gott Caty - och grattis till oddset! :-)

Mina absoluta favoriter var Måns och L&S. Tyckte Heat-låter var bra också. Men hur ser de ut?!?!

Ola Lauritzson sa...

Sandra - det är biljetter som FruKaos lottat ut via sin blogg. Kolla där!