måndag 23 februari 2009

Gulasch med Katrin Z


Hade en rolig lunch idag med Katrin Z på Riche (ja ni vet Katrin som var med i Idol och är bloggdrottning och har ett så svårt efternamn att jag inte kan stava det). Känner inte Katrin sedan tidigare så det var kul att träffas.

Katrin har fått för sig att hon behöver gå ner 4 kg på kort tid. Det spelar ingen roll hur många gånger jag sade att hon redan är smal. "Funkar inte det här, då blir det fettsugning". Hon var benhård!

Jaja, vi får väl se hur det går. Jag har lovat att hjälpa till om hon vill. Men det hela gör mig samtidigt lite nervös. Tydligen gick Katrin upp 4,5 kg när hon hade varit med i Anna Skippers program för ett halvår sedan. "Ok, det var nog mest muskler för jag tränade två gånger om dagen, men vad spelar det för roll om jag inte kommer i mina favoritjeans?".

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hon fångade ju den tränaren hon fick i Skippers program. Han borde väl kunna hjälpa henne!!

Anonym sa...

iiik! Köp nya jeans, Katrin! (assnygga, supervackra Katrin). Fast egentligen borde jag inte säga så. Har tänkt göra precis samma sak.


Rolig blogg förresten. Snubblade in på den och känner igen dig för jag har nämligen en av dina böcker. Jag uppskattar att du är så ärlig.


/Marianne

Chrissan sa...

Lycka till Ola!

lena sa...

Hej Ola
Hittade din blogg idag, har läst allt du skrivit. Tycker du skriver bra och intressant. Kommer att följa med i din blogg.
Kramar till dig.

Anonym sa...

Hej Ola! Jag har en fråga, i vanliga fall äter jag en smörgås varje morgon. Köper brödet alltid brödet Solklar eftersom det är osötat. men nu hade farsan handlat et bröd där det står "extra lågt glykemiskt index" men det innehöll både sirap och druvsocker. Vilket är då bäst? det påstådda "GI-brödet" eller vanligt osötat mörkt bröd. Ur GI-synpunkt alltså. Tacksam för svar! :)

Anonym sa...

Får ursäkta men Katrin är urlöjlig,
fel syn på vad sundhet är och extrem mediakåt enligt mig.

Karra sa...

Här är en till som var med i Anna Skippers program för 3år sedan som nu kör GI. Tror mer på GI...

Ola Lauritzson sa...

Lisa: vad heter det där GI-brödet som innehåller både sirap och druvsocker. Låter misstänkt!?!

Kaos-Anna sa...

Jag tycker Katrin är foxy - men övervikt känns ju inte direkt troligt.
Hur som - GI är ju en livsstil och inte en bantningsmetod.
Ju.

Ola Lauritzson sa...

Fru Kaos, så kloka ord! Livsstil var ordet!

Anonym sa...

Det är såna bisarra uttalande från smala, vältränade kändisar som får unga, osäkra tjejer att svälta sig. Självklart går man upp i vikt om man tränar 2 ggr per dag. Det säger väl sig själv!! Man vill väl ha mer muskler om man tränar. Då går man upp i vikt eftersom musklerna man bygger upp naturligtvis väger någonting. Hon har väl för f-n råd att köpa ett par likadana jeans i storleken större. Hon borde gå till en beteendevetare inte till dig.