söndag 1 februari 2009

Jag är del av en folkrörelse

Ikväll var jag med om en häftig grej. Kanske inte låter så speciellt för dig, men jag tycker det var stort: jag var på en författarträff.

Kapitel 1, författarsajten som jag startat tillsammans med Piratförlaget, har fått otroligt många engagerade medlemmar som, helt i egen regi, bestämmer möten över hela landet. Träffas på någon restaurang eller bar för att prata böcker, ge skrivtips och resencera. Ikväll besökte jag en av träffarna i Stockholm. Tydligen arrangerades en i Jönköping samtidigt. Nästa vecka i Göteborg osv.

Det är precis som om författandet har blivit en folkrörelse. Och det känns häftigt att vara en del av den!

4 kommentarer:

Caty sa...

Jag vill bara tacka dig för boken "GI på 30 dagar" där du och Ulrika Davidsson vägleder med en lågkolhydratdiet. Jag har gått ner 2,2 kg och minskat mitt midjemått (11 cm!), jag är inne på 4:e veckan nu. Jag går morgonpromenader före frukost och jag är så pigg och mår så bra. Boken är väldigt bra upplagd med supergoda recept och jag har kunnat följa den med era bra tips. Den har verkligen hjälpt mig till att tänka annorlunda! TACK!

Ola Lauritzson sa...

Vad roligt att höra!! Imponerande - 11 cm! wow!

Keep up the good work, girl!

Anonym sa...

Hej, är lite fundersam, kan man använda boken gi dag för dag när man gått över till fas 2 eller gäller den bara under fas 1, har inte riktigt fått ihop de...
Tack för en inspirerande och intressant blogg!

Ola Lauritzson sa...

jo, det går bra! Sista veckan av de 30 dagarna är dessutom fas 2. Men du kan förstås även använda de andra recepten.