söndag 8 februari 2009

Jag borde veta bättre...


Jaha, då har det hänt igen. Jag sveptes iväg av festyran igår kväll och det blev både en och två drinkar... Kändes självklart att vi skulle gå vidare till en nattklubb efter Schlagerfestligheterna hemma hos mig. Hem kom jag inte förrän halv fem.

Hade förvisso väldigt kul, men nu sitter jag och suckar framför datorn och ska försöka koncentrera mig av det enkla skälet att jag VÄLDIGT MYCKET ATT GÖRA! Imorgon är det lansering av Bok-SM på sajten Kapitel 1 och som alltid är det mycket som ska fixas i sista stund.

Smet iväg en sväng på eftermiddagen för att "rensa kroppen" på Sturebadet. Men jag tror nog bara att ångbastun och den sköna stämningen där gjorde min stackars kropp ännu mer uttorkad och trött.

Suck, suck, jag borde ju veta bättre! Jag har ju till och med skrivit en bok som handlar just om Alkohol...

Hoppas ni har haft en riktigt skön helg.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ojojoj, stackars dig, betongkeps är inte kul. Drick massor mineralvatten, brukar kännas bättre då...

Sara Kindahl sa...

Den enda tröst till dig är att det går över. Jag gjorde samma misstag förra helgen och skulle bara ta "lite" men resulterade i en rejäl baksmälla.Hittade hit till din sida via min goda vän Catrin ,gillar dina tips och recept.Tack för den...Sara

Caty sa...

Men man måste få unna sig det ibland och det är ju bara Melodifestivalpremiär en gång om året, eller hur? :-)
Saras vän här ovan:-)
Vad tyckte du om Melodifestivalen då? Jag tyckte att Alcazar var bäst och de var verkligen värda Globenbiljetten.
/Caty

Ola Lauritzson sa...

Ja, Melodifestivalen...vad ska jag säga. Alcazar klart bäst tyckte jag. Övriga startfältet kändes inte övertygande. Men å andra sidan behöver ju de flesta låtar lite tid för att fastna.

Har kommit på mig själv att jag gått runt och nynnat "snälla, snälla, snälla"...idag fast jag tyckte det var ett gräsligt bidrag. Men det faktum att jag går och nynnar på den är ju i sig ett gott betyg. I fjol sa jag samma sak om "I love Europe" - Sven Ingvars-sladängan som jag tyckte var hemsk, men som ändå satte sig på något sätt...

Unknown sa...

Hej Ola. Jag väntar med spänning på tävlingsresultatet som du skulle publicera idag. Det är ju många bra tävlingsbidrag så jag förstår att det inte kan vara så lätt.
Gunilla

Anonym sa...

hej, börjar med GI från och med idag...har du några bra tips du kan ge för att man ska komma igång ordentligt?

Ola Lauritzson sa...

jag tycker du ska köra en två veckors rivstart meny! Det är alltid en bra början!

Anonym sa...

Hej på Er alla.
Vill gärna dela med mig av min GI-start.
Jag började med rivstarten den 12/1 då vägde jag 82 kilo (är 180 cm lång) och i morse vägde jag mig för första gången på 4 veckor, jiippiii, jag har gått ned till 76 kilo, det är 6 kilo det trodde jag aldrig, att det skulle vara så många kilon som har försvunnit.
Jag ska försöka få bort 4 kilo till om det går.
Jag motionerar inte så värst mycket jag simmar ca:750 meter 1 gång i veckan och tar en promenad då och då, kanske ska röra mer på mig så jag får bort "handtagen på sidorna" dom stör mig.

Hej då från en nöjd Gittan

Ola Lauritzson sa...

Grattis Gittan - bra jobbat!

Anonym sa...

Tack Ola, det är din förtjänst att jag har lyckats med det här, så sug åt Dig.
Jag har följt din bok GI dag för dag, fast jag har kastat om lite i recepten,fast hållit mig till allt i boken tex tagit grönsaker från ett recept till ett annat och ätit lunchen till middag och tvärt om.
Nu ska jag äta middag det blir Senapsfylld kyckling i savoykål med tillbehör, jättegott. (rester från gårdagen).
Hej från gittan