lördag 7 februari 2009

Melodifestivalspremiär...


Yepp, då var det dags igen - årets schlagerspektakel startar! Har bjudit hem folk på middag ikväll och vi kommer att avnjuta desserten lagom till Melodifestivalen. Funderar på att göra den där goda kycklingrätten igen, som jag bjöd på i onsdags. Kanske känns lite fantasilöst?!

Men först ska jag gå och klippa mig. Det var länge sedan jag var så här långhårig. Känns som om jag går runt med en pudel på huvudet (även om det tycks ha blivit succé allt sedan Elisabeth Höglunds folkliga comeback i TV). Sedan blir det en lufs på löpbandet och lite jobb innan gästerna kommer. På måndag lanserar vi Bok-SM på Kapitel 1 och det är en del jobb som återstår...som alltid i sista sekund...

Skön lördag!! kram

PS. Lördag betyder förstås extra stor och god omelett till frukost!

5 kommentarer:

Unknown sa...

Hej Ola. Om du vill ha lite variation på kycklingen så kan jag rekommendera att prova det receptet på "Saras kyckling" som jag skickade in till tävlingen. Det har varit mycket uppskattat när jag bjudit på det. Ha det så trevligt i kväll!
Gunilla

Anonym sa...

Hej, skall precis som du ner 5 kg NU. Har aldrig testat GI. Testade dock en detox innan jul som jag nästan kollapsade av, ville så gärna komma i form och köpte juicecentrifug och åt bara grönsaker, frukt, soya och lite protein, allt enligt bokens alla regler. Gick ned två kilo, mådde jättedåligt efter två veckors detox, körde igång med vanlig mat och mycket träning som vanligt, löpning och vikter, och nu är jag en storlet större än jag varit på 10 år, så i löparspåret nyss fick jag iden att kanske publicera min första nästan färdigskrivna roman, kom ihåg att jag läst om din ide Kapitel ett, hamnade här, fick för mig att jag skall äta den meny du tänkte ta dig för, skall bli intressant att åka snålskjuts, men vart är den???? Tar nu lite fil med knäckebröd till mellanmål och letar vidare. Kram Erika

Ola Lauritzson sa...

Hej Erika,
kul att du ska testa GI!

Kommer att lägga upp lite tips här på vad jag äter. Men om du vill ha en hel meny och lära dig allt så föreslår jag att du kikar i någon av mina böcker, ex min senaste Gå ner i vikt - mina samlade erfarenheter av GI-metoden.

Lycka till!

Robin S sa...

Den eventuellt påstådda fantasilösa kycklingen var grymt god! Mums! Kommer gärna på favorit i repris.

Kram

Unknown sa...

Hej. Jag hade en fläskfilé liggande i kylen som behövde göras något av. Så jag provade ditt kycklingrecept fast med den då. Jag la också i lite soltorkade tomater och trattkantareleller från frysen. Det blev en höjdare. Inte dumt alls med whisky och grönmögelost i såsen. Det kommer jag att göra fler gånger!
Gunilla