tisdag 13 januari 2009

Dagens frukostGlömde skriva vad som slank ner i morse. Det blev det gamla vanliga: två kokta ägg och två rostade, osötade fullkornssmörgåsar med ost (utan smör). Kaffe. Tyvärr har min C-vitaminbrus tagit slut. Inte så sexigt, men snabbt och mättande.

7 kommentarer:

Sanna sa...

Hallå!
Tänkte bara önska dig en trevlig dag och berätta att jag har gått ner 2.7 kilo sen förra måndagen. Är mäkta stolt över mig själv! =)
Hur går det för dig?

Just nu tänker jag köra stenhårt, käka så långsamma kolhydrater det bara går. Ska åka utomlands för första gången om två veckor. Så då vill man ju se någorlunda smal ut.. =)

Ha en bra dag!
Sanna

Ola Lauritzson sa...

Ah, vad roligt. Då kommer du ju att vara i superform lagom till semestern.

Själv står jag och stampar på samma vikt som igår, dvs 77 kg, hmmm...

Anonym sa...

Hallå Ola! Två frågor:

1. varför hoppade du smöret på smörgåsen?

2. Är det ok att äta fullkornssmörgåsar under fas 1?

Sanna sa...

Hehe... Men jag har lite mer att ta av än du på kroppen.. =) Dom sista kilona är ju alltid dom segaste, men vi får kämpa på.. =)

Ha en bra dag! =)

Ola Lauritzson sa...

Fiafiore,
1. om du är riktigt strikt i fas 1 ska du undvika allt bröd - även av den typ som jag valde. Själv slirar jag lite eftersom jag försöker göra någon form av träning varje dag. Min diet blir därför mer av vad jag kallar fas 2 i mina böcker.

Schlagertönten sa...

Oki! Tack för svaret! Här är det strikt fas 1 som gäller och därmed inget bröd. Jag har några gravkilon att blev av med och har provat det mesta utan resultat. Men GI rivstart verkar funka, grädde, smör och alla köttbitar till trots ;P.

Ola Lauritzson sa...

ja, visst känns det lite konstigt att äta grädde och gå ner i vikt... :-)