måndag 19 januari 2009

Dagens mat...

Vet jag slarvat lite med att ta bilder på vad jag ätit de senaste dagarna, men här kommer dagens meny per skrift...

Frukost: Två kokta ägg och en fullkornssmörgås. Kaffe
Lunch: "GI-smörgås" = ganska hyggligt bröd, mycket kyckling, philadelphiaost, lök, tomat och guacamole. Kaffe och vatten.
Mellis: Proteinshake (på vatten)
Middag: Kyckling med ugnsbakade grönsaker och linssallad. Te.

Träning: en timmes styrketräning på gymmet.

Imorgon är det invägning igen. Får se hur det blir...

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Hur kombinerar man en kost med lite kolisar med styrketräning och konditionsträning?

Anonym sa...

Hej!

Hur kombinerar man en kost med lite kolisar med styrketräning och konditionsträning?

Anonym sa...

Hej!

Hur kombinerar man en kost med lite kolisar med styrketräning och konditionsträning?

Anonym sa...

oj sorry, vet inte varför det kom 3 inlägg...?

Ola Lauritzson sa...

Teknikens under... :-)
Jag kör ju inte så kolhydratsnålt som vad jag rekommenderar i fas 1, rivstarten, utan mer ett mellanting. Lite som det jag kallar fas 2 i mina böcker. Att träna hårt (som jag försöker göra) och äta alltför lite kolisar blir väl jobbigt och riskerar dessutom att slita för mycket på musklerna (de är ju synd att slita på de få som finns där...) :-)

Anonym sa...

Hej!
Jag har följt din bok "GI-dag för dag" i ett par veckor med strålande resultat, både på vikten och min känsliga mage. (Jag är både gluten- och laktosintolerant.) Att fixa de stora målen är inga problem men jag har däremot svårt utifrån min arbetssituation med mellanmålen. Tidigare har jag haft med mig oatlys havredrycker(som finns i olika smaker). Men undrar nu hur bra dessa är ur GIsynpunkt?

Anonym sa...

Hej!
Jag har följt din bok "GI-dag för dag" i ett par veckor med strålande resultat, både på vikten och min känsliga mage. (Jag är både gluten- och laktosintolerant.) Att fixa de stora målen är inga problem men jag har däremot svårt utifrån min arbetssituation med mellanmålen. Tidigare har jag haft med mig oatlys havredrycker(som finns i olika smaker). Men undrar nu hur bra dessa är ur GIsynpunkt?

Anonym sa...

Är lite nyfiken, du som testat metoderna väl. vad skulle du säga är effektivast:

Fas 1 + lågintesiv motion
eller
Fas2 + med massa styrka och kondition

Ola Lauritzson sa...

för snabb viktminskning är fas 1 effektivast för 9 av 10 personer, trots att den inte innehåller lika mycket träning.