måndag 12 januari 2009

Tidiga morgnar är inte min grej!

Ställde klockan på kvart över sju - snoozade till halv nio... Gud vad jag är avundsjuk på folk som är morgonpigga! Tur att jag har nära till kontoret :-).

Det blev en snabbfrukost med två kokta ägg och en bit av den vällagrade whiskycheddarn som jag köpte igår. Och kaffe förstås! Inte så mycket att ta bild på - eller hur?

Nej, idag var inte vågen lika snäll. Samma vikt: 77kg, dvs -2 kg sedan jag började i fredags. 3 kg to go. Och som jag brukar säga "det är alltid de tre sista som är svårast". Får se om kvällens squashträning kan suga bort något hekto. :-)

Nu är det frågan vad jag ska äta till lunch - måste äta något innan TV-inspelningen kl 13 annars finns det väl risk att jag svimmar i rutan...

1 kommentar:

Anonym sa...

Det kommer det kommer. Viktminskningen alltså =). Du kan ju inte tappa 5 kilo på fem dagar *skratt* Även om det är det vi alla önskar. Squash verkar spännande. Kanske man skulle testa någon gång. Lunch... jadu. Kyckling kanske? En favorit hos mig iallfall. Lycka till på inspelningen.