tisdag 13 januari 2009

Lotta Bromé


Var fräck nog att göra lite smygreklam för min blogg under intervjun med Lotta i P4 Extra. Jag har följt Lotta sedan i november och coachat henne i direktsändning varje måndag under senhösten. Och Lotta har kämpat otroligt duktigt och lyckats gå ner ca 5 kg sedan vi startade.

10 kommentarer:

Schlagertönten sa...

Det gjorde du rätt i, för annars skulle aldrig jag ha hittat hit :P!

Chrissan sa...

Toppen med en egen coach!
Och du har ju gett resultat tydligen! Kul! ;)

Anonym sa...

Måste ha missat intervjun med dig:(
Har radion på och har lyssnat om Liza marklund och om någon boxare och en massa tråkig musik men som sagt så måste du ha smitit förbi.
Ni är duktiga båda två.
Sämre går det här, fixar starten på dagen men efter jobbet så är jag så trött att jag slarvar och skåpäter.
Men jag ger mig ej.

Anonym sa...

Hej, hörde dig på radio i em, ett program som jag sällan missar. Hon är en pärla, Lotta. Världens bästa radiopratare. Ska med nöje följa dina recept. Gick tyvärr på en nit när jag köpte boken ISO-dieten. Nåt så tråkigt och förskräckliga recept. Fick ingen inspiration alls. Det får inte vara så krångligt och jag vill inte äta lagad varm mat 2 ggr om dagen. Hoppas du har några alternativ till enkla luncher med bra innehåll. Jag har 5 kilo som jag behöver ner.

Ola Lauritzson sa...

Jag har inte läst ISO-boken ännu, men tänker mig att det är samma GI-tänk som tidigare? Är det inte?

-5 kg borde både du och jag klara i ett nafs. Följ bloggen och se vad jag äter, förhoppningsvis kommer det att leda rätt!

Anonym sa...

Hörde dig! Bra reklam och inspirerande. Letade efter TVprogrammet. Vet du när det går i repris och vad hette programmetP

LaVazza

Anonym sa...

Hej igen!
Tack för vegosvaret, nu blir det mest skaldjur till kvällsmat.....
Vill påpeka att jag ofta hör o läser att det kostar mera att äta gi osv men tänk vi som är lite feta va dyrt vi stoppar i oss, bullar ca 22 kr st om den ska vara av god kvalitet,å vem vill nöja sej med en.... bakelser godis och gräddsåser......Trots en hel del färska skaldjur kostar det mycket mindre för mej att äta sund mat men det är inte lika lätt.....
Missade ditt radioprogram i dag ska kolla om jag kan lyssna via nätet.....
Vilken av alla dina böcker rekommenderar du till en ej köttätande brödsvag medelålders kvinna......Minst 8 kg måste jag få bort, helst på en dag bort bort suck suck.......men tränar o kan tänka mej att följa dina rekommendationer. Har endast ätit sunt genom viktväktarna tidigare....
Tack för att Du bloggar.....
Mimi

Anonym sa...

ISO??? Internationell Standardiserings Organisation?
9000-certifierat kylskåp?
Lägger de sig i vad man äter också, eller var det bara någon som tyckte det lät bra som boktitel?
vad trevligt det skulle vara om någon kunde döpa sin hälsometod till "Mat" :)

Det är nära nu... vi diskuterade GI på jobbet i måndags och jag har nu gått med på att man troligtvis inte avlider av att prova det en månad.

Anonym sa...

Hej Ola, Klistrar in mitt lite senare svar i tidigare inlägg.

"Jag spanade också efter ditt tv-inslag. trisst kommer kanske imorgon.

Finns det inte risk att man presterar sämre (vid högintensiva träningar) med rivstartsvecka och bara någon extra frukt tror du? Känner jag mig själv rätt kommer jag nog att inbilla mig detta iaf.

Ang. proteindryck så har jag alltid trott att detta enbart bygger muskler. Hur hjälper detta min fettförbränning?
Var det den här du menade? http://www.gymgrossisten.com/cgi-bin/ibutik/AIR_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&artnr=7004r&artgrp=5246&Avd=1&visa=1-36&Sort=Beskr&Visn=Std2&limit=9"

Ola Lauritzson sa...

Oj så många inlägg! Här kommer svar i tur och ordning:

Lunchtips: du får följa bloggen, kommer att lägga upp lite lunchtips successivt. Men ett bra tips är att välja restauranger av "buffet-typ" där du kan välja rikligt av de proteinrika livsmedeln och sallad.

LaVassa: fick veta att TV-inslaget ska sändas imorgon, ons eller senast tors. Di.TV på kl 21.30 på TV8.

Mimi: I boken Allt om GI-metoden har vi ett helt kapitel för just vegetarianer. Du får den på köpet om du blir medlem på GI Viktkoll. Annars ska den finnas i bokhandeln eller på ex Adlibris.se.

Kira: haha...ja "ISO-dieten" låter kanske inte så inbjudande, men är en snäll variant av GI-metoden om jag förstår det rätt.

Jakob: Ja det är rätt. Hälften sk kasseinprotein, hälften vassleprotein (whey). Om du vill ha långsammare protein så välj deras Sloow.