lördag 24 januari 2009

Min skrivarlya!


Idag är det skrivdag, åtminstone i några timmar. Så här ser det ut när jag jobbar hemma (mössan var nödvändig för att dölja min bångstyriga icke-frisyr). Utanför regnar det och är så mörkt, och det gör att det nästa känns lite mysigt att sitta här med tända ljus och en kanna kaffe och musik i öronen. Det är min nya bok "Lyckas som Entreprenör" som jag arbetar med just nu. Manuslämning om en vecka...hjälp!

Igår blev en lugn kväll. Träffade några kompisar på Riche för after work (Ramlösa med mycket lime) och gick sedan hem för att äta Thaimat som jag älskar. Det blev lite ris och nudlar, men annars ganska GI-ok med mycket kyckling, kokosmöjlk och starka kryddor. I morse var det lördagsomelett på menyn - och den lär jag väl stå mig på i några timmar nu.

Hörs strax!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Du är alltid snäll och svarar på alla möjliga frågor om GI. Nu funderar jag om du kunde hjälpa mig med något som är långt från GI. Eftersom jag följer din blogg så vet jag att du nyligen köpt dig en Mac och ser det även på fotot. Klart bästa datorn. Men vet du hur man gör när man vill ha en ny sida i dokumentet i word? Det som jag trycker ctrl och enter i min gamla dator. Irriterande när man ändrar på en sida och det påverkar de andra sidorna.
Har beställt din nya bok och väntar nu på den. Vågen visade i dag -2kg sen förra lördag.
Fast jag ska erkänna att jag just nu druckit kaffe och käkat en semla. Gott

Ola Lauritzson sa...

Vad lustigt att du ställer just den frågan. Mac är helt nytt för mig också och jag gillar det. MEN, just den funktionen hittar jag intet snabbkommando för, utan får gå in under "insert" sen "break" och sedan "pagebreak". Knöligt!

Semla...ja, det låter ju gott!

Anonym sa...

Tack för hjälpen.