onsdag 21 januari 2009

Dagens mat...

Frukost: två kokta ägg, halv apelsin, fullkornssmörgås med ost. Kaffe
Mellis: 2 chokladbitar
Lunch: ett paket kalvsylta, två ägg, sallad. Vatten
Mellis: proteinshake
Middag/kvällsmat: Två rostade rågkusar med ost. Apelsin. Handfull nötter. Te + några två räksnittar som slank ner när jag var på mötet innan middagen.
Träning: 1 timme på gym - iiiintensivt.

Kommentar: Förutom middagen som inte var någon riktig middag (jag var borta på en företagsgrej ikväll och det blev lite fel med tiden) så var väl dagen ganska bra. Gick hem för att äta lunch (kors i taket). De två chokladbitarna åt jag efter träningen för att få lite snabb energi för jag blev så jäkla trött. Kort och gott: inte någon särskilt spännande matdag...och på tok för mycket bröd även om det var bra bröd. Hoppas ni åt något roligare?!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jag läser din blogg ofta, och mina ögon fastnar allra först på dina läppar - utnämner därför just dina läppar till dom vackraste.
Undrar vem som får kyssa dom?
mims

Anonym sa...

Kyckingfilé med kålsallad + äppelcurry sås åts det här iallfall :-)

Anonym sa...

laxlåda, och quinoasallad.... mums!!

Anonym sa...

Undrar om Oatlys havredryck kan vara ett bra mellanmålsalternativ?

Anonym sa...

Hej!
Får man fråga vilken Proteindrink du kör? Och om du blandar den med vatten eller ngt annat?

/Ofelia

Ola Lauritzson sa...

Jag använder en som säljs via GI Viktkolls webbshop som heter antingen DIET eller TRÄNING. Smaken "mint-choklad" finns i båda varianter.

Du kan också köpa proteinpulver i hälsokostaffären eller nätet, ex www.gymgrossisten.com. En favorit som jag har är en svensk producent som heter Fairing.

Ola Lauritzson sa...

Mims - glömde att tacka för komplimangen om minna läppar... Det har jag faktiskt aldrig hört förut. Ögonen har jag fått en och annan komplimang för, men aldrig läpparna...haha!

Ja, du vet nog vem som får kyssa dem... :-)

Anonym sa...

Hej. jag vill börja med GI men jag har svårt att förstå vad allt menas osv... funderar på o köpa din första bok... emn står det mycket förklaringar vad dieten handlar om?
Bra blogg du har :)

MVH Therese