söndag 25 januari 2009

Jag kom...

...3a på pokern... grrr.... blev upplurad på läktaren av Stinget och sedan torskade jag på "rivern" två gånger mot Kumla. Maximal otur. Men trevlig ändå förstås. Och förlusten begränsade sig till 200 kr, så det överlever jag nog. Efterfest hos någon söt tjej som jag inte känner, men som var en jäkel på att blanda drinkar. Nej. Det blev ingen vit kväll för mig. Jag erkänner - jag har syndat....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Detta är väl inte rätt ställe att ställa frågor. Jag börjar tröttna på GI pga av uteblivet resultat.
Vad gör jag för fel. Har kört väldigt strikt GI noll i tre månader.Frukost: ägg/bacon,lunch:
omelett med tonfisk el makrill.
Mellis: kezo/grädde/hallon.
Middag: kött/fisk + tex. broccoli,
mellis: yougurt/hallon/grädde.
Kanske en näve nötter under dagen.
Vad gör jag för fel ???

Ola Lauritzson sa...

Du har inte fått några resultat alls? Varken vikt eller midjemått?

Eftersom du kört så länge tycker jag du ska gå över i vad jag kallar fas 2 för att få lite variation. Det innebär att du lägger till en del kolhydrater (med lågt GI ex en skiva fullkornsbröd, kanske en frukt, mycket grönsaker mm). Minska samtidigt fettmängden och ät inte grädde, bacon och nötter varje dag.

Hur låter det?

Chrissan sa...

Skönt att se att även du är mänsklig!;)