fredag 16 januari 2009

Rejäl frukost

Idag gjorde jag inte om gårdagens misstag utan åt en rejäl frukost:
2 stekta ägg + resterna av den varmrökta laxen som jag hade till middag i onsdags + 1 skiva rostat fullkornsbröd (osötat med hela korn) + 2 koppar kaffe + vatten.

Nu är det lunchdags och jag är fantastiskt mätt fortfarande...

Idag blir det 10 km på gymmet också (min PT ringde och meddelade att hans dotter var sjuk så jag får klara av träningen själv).

2 kommentarer:

Nilssons och Vevle sa...

Vi är ett gäng som GI:ar med din bok som "bibel" o inser vilken bra mat vi har tillgång till... utan att vi tänkt på det tidigare (älg, röding, harr, löjrom). Vår far har alltid sagt att "vanlig mat i måttliga mängder och motion har aldrig gjort någon fet" vilket är helt sant. Så att äta GI mat är som att återgå till barndomen - ja förutom att vi älskar potatis:-) Lycka till - du är jätte duktig! //Pia

Ola Lauritzson sa...

Hej Pia!
Kul att ni kommit igång. Älg, röding, harr och löjrom... det må jag säga - det låter verkligen som GI-delux!! Du har lyckats nämna fyra av mina absoluta favoritingredienser! Mums!