söndag 25 januari 2009

Vilken underbar känsla!!!

Klocken är 18.48 på söndag kväll. Och jag har precis skickat mitt slutmanus för min nya bok Lyckas som Entreprenör till Susanne af Klercker, min redaktör på förlaget! Jag har jobbat på boken sedan i september och det känns underbart att äntligen vara färdig! 320 000 tecken blev det till slut, ca 150 sidor. Boken kommer ut i maj.

Delar av innehållet i boken:
• Entreprenörskap som livsstil
• Så här kommer du igång
• Tänk inte - GÖR
• Sälj, sälj, sälj – till dig själv, din personal, kunder och finansiärer
• Kommunikation, en nyckel till framgång
• Lär dig hantera riskkapitalister

Nu ska jag unna mig ett riktigt härligt skumbad! Sedan blir det en film (ja, jag vet att jag borde gå ut och fira, eller åtminstone öppna lite skumpa, men det blev lite för mycket igår kväll och jag kommer att njuta mer av den om jag sparar mig i några dagar...).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis!Låter som en spänannde och inspirerande bok. Har precis börjat med vikt koll,så nu hoppas jag på resultat!

Anonym sa...

Grattis till boken! Festa behöver man , då ter sig vardagen inte lika grå! Kram!

Kaos-Anna sa...

Grattis!
Låter som en spännande bok!