måndag 19 januari 2009

Ovanligt mörkt det är ute!


Är det inte meningen att det ska bli ljusare och ljusare? Tycker det kändes ovanligt mörkt och dystert ute i morse. Kanske för att det är måndag? Eller finanskris?

Hur som, helgen blev ganska lugn. Mat och träning blev ok, fast med några snedsteg. Exempelvis råkade jag sätta tänderna i en chokladkaka som på något märkligt sätt blev mindre och mindre ju längre in i filmen som jag tittade (förvisso mörk choklad, men ändå...).

Igår kväll åt jag faktiskt riktigt gott - älgtournedos! Fantastiskt! Köttet var så mört att det smälte i munnen. Till det blev det en rotfruktsfritata (jag vet, det var också ett av mina snedsteg i helgen). Förrätten bestod av en kantarelltoast (där jag lämnade hälften av själva brödet, men unnade mig resten).

Glömde ställa mig på vågen i morse, men tror att jag ligger ganska stabilt sedan förra gången. Idag är det "skrivdag" (ska försöka vara lite mer effektiv än vad jag lyckats vara de senaste veckorna - min dead line för nya boken är ju redan om två veckor....hu!). Och ikväll ska jag gå till gymmet, så är det bara!!

Hörs snart!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ola!!

Tycker att din blogg är himla bra och jag har länkat till dig från min blogg...hoppas att det är okej!

Har köpt din nya bok också förresten! ;-)

Har redan alla andra som har med GI att göra...måste ju ha en komplett samling! :-)

Mvh Susanne

Ola Lauritzson sa...

Självklart är det ok - kul!
Hoppas du blir nöjd med nya boken och rekommenderar den till alla dina vänner! :-)

biaweb.se sa...

Kul att du bloggar! Jag "känner" dig ju sedan snart tre år tillbaka och har ofta undrat hur experterna äter, nu får jag veta!

Ljusare har det blivit!
På en månad har dagen blivit 1 tim 8 min längra, åtminstone i Norrköping!

Ha det gott!
/Bia