onsdag 21 januari 2009

Lilla jag på TV8 / DiTV

Igår kväll sändes inslaget på TV8 som skulle sänts redan förra veckan. Lite kul att vara på TV samma dag som Obama - känns ju extra bra på något sätt! :-)

Vill du kolla på det gå till www.ditv.se och scrolla ner bland filmklippen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev ju ett trevligt och bra inslag med mycket information! Men Ola vad visade vågen efter helgen? Jag gjorde också en ny rivstart för en vecka sedan, har slarvat pga att livet varit ur spår en tid vilket ledde till + 15kg.... Nu ska de bort och första veckan som varit betydligt striktare än din gav - 1kg. Men jag är ju kvinna förstås....

Ola Lauritzson sa...

ja, vad visade vågen...? Den visade +3kg. Förskräckligt! Men tack o lov har jag jobbat bort 2 av dem redan. Och när jag ändå är i farten så tänkte jag ju ta några kg till!

Du kommer säkert att lyckas jättebra om du bra ger det lite tid. Kroppen är ju envis, som bekant...