onsdag 14 januari 2009

Erik vill döda mig...


Årspremiär för träning med Erik, min personlige tränare som jag från och med idag ska köra med två gånger i veckan. På schemat stod armar, bröst, mage och lite annat. Han lovade göra sitt bästa för att jobba bort muffinsmagen från semestern (jag tror han njuter av att se mig lida). Fredag morgon är nästa pass - och jag ser inte fram emot det...

Apelsin till mellanmål efter träningen. I morse blev det två kokta ägg och kaffe. Det var i minsta laget, men jag var faktiskt inte så hungrig.

Nu ska jag träffa en gammal kompis på Hotel Diplomat för en drink...ooouups, en Ramlösa menade jag förstås!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hård styrketräning och tex squash hör väl inte ihop med fas 1, eller är det inte det du förespråkar? För du befinner väl dig fortfarande i fas 1?
Bara nyfiken.. :)

Hälsn. Bettan

Anonym sa...

Hård träning kan väl aldrig vara fel så länge du kompenserar din kost? Känns konstigt att träna mindre intensivt för att gå ner i vikt.

Ola Lauritzson sa...

Jag följer snarare riktlinjerna enligt fas 2, dvs äter en del kolhydrater (fast med lågt GI). Kolla ex lunchen (quinoan innehåller mycket kolhydrater men har lågt GI). Tränar du mycket och intensivt rekommenderar jag att du äter en del kolhydrater så att du inte riskerar att slita på musklerna alltför mycket.

Anonym sa...

Misstänker att PT's by default har en sadistisk ådra...

Anonym sa...

Tror alla killar över 30 borde börja med GI med tanke på ditt utseende.....