söndag 18 januari 2009

Förbannade Steve...

Blev väckt av en flåsande Stefan som ringde och ville spela squash. Mot bättre vetande sa jag JA och kastade mig iväg på cykeln. Och det gick inget vidare. Inte ett enda set vann jag. Jagade runt efter bolleländet som en vinglig bambi. Jag kräver revansch!

8 kommentarer:

Anonym sa...

hej
Hittade också hit tack vare p4 extra. Har följt dina råd sedan augusti och gått ner 11 kg. Mår kungligt och äter så gott. Nu undrar jag vad det är för rostbröd du väljer. Tycker det är svårt det här med brödet. Älskar mitt eget hembakta men vill ju gärna variera mig. Dessutom saknar jag rostbröd t ex för att göra räkmacka på. Tips: Hittade "bake-off-frallor" på ica med massor av frön. Heter "Pumpabröd" och är av icas eget märke. 6 st för 18 kr. Jättegoda!

Anonym sa...

Det är bra. På honom! Ta honom! Ät honom levande!

;)

Ola Lauritzson sa...

Hej Annapanna, kul att det går så bra för dig!!

Jag brukar helst välja någon variant av rågkusar (de är bakade med surdegsbröd). Annars blir det ofta tyskt osötat fullkornsbröd.

Sophia sa...

Hej Ola!
Trevligt att hitta din blogg och läsa hur du lever.

En reflektion om rågkusar, min mor har diabetes typ2 och jag sa till henne att byta till ett bröd med hela korn istället. Då genomförde hon ett test och mätte blodsockret efter en rågkuse och ett annat bröd med hela korn, olika dagar. (flera dagar)
Resultatet var slående rågkusarna höjde blodsockret betydligt mera än de andra brödet.
(Bör självklart tillägga att hon endast äter högst två smörgåsar och dricker kaffe till frukost och vi alla är olika)
Lycka till med de "envisa sista kilona" // Sophia

FrökenC sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ola Lauritzson sa...

Sophia, det var verkligen intressant! Vilken typ av bröd, dvs det med hela korn, var det din mamma åt?

Ola Lauritzson sa...

Krumelur: YES! Det var väl den bästa kommentaren du/vi kunde få! Kul!

Sophia sa...

Jag vet att hon testade bland annat Pågen Kornelle, i jämförelse med fazers Rallarhalvor och Rågkusar, men som sagt människor reagerar olika :o)