lördag 31 januari 2009

Lille Sven


Idag ska jag vara hundvakt åt lille Sven, en labrador valp. Inte han på bilden (Sven har hunnit växa till sig lite). Riktiga bilder kommer senare idag! :-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken söt hund! hur gick det med dina egna planer att skaffa hund?

Ola Lauritzson sa...

visst e den söt. Jorå, funderar för fullt på hund. Men det är inget lätt beslut. Det blir ju minst sagt en livsstilförändring... suger på karamellen lite till....

PS. självklart glömde jag kameran när jag var ute och lufsade med Sven. Typiskt!

Anonym sa...

En fråga..
Om man helt utesluter kolisar så går kroppen in i ketos. Du skrev i "Pigg, smal och glad" att om man "syndar" tar det 2-3 dygn innan man är tillbaka igen. Hur är det i fas 2? Jag följer fas 2 ungefär och har njutit av en underbar, men alltifrån GI, tårta idag på min dotters 6-årsdag. Naturligtvis ångrar jag inte det, men undrar om jag har sabbat för flera dagar framöver? Jag inser ju att viktminskningen avstannar, men jag följer fas två främst för att må bra. Så...vad tror du?

Anonym sa...

En fråga..
Om man helt utesluter kolisar så går kroppen in i ketos. Du skrev i "Pigg, smal och glad" att om man "syndar" tar det 2-3 dygn innan man är tillbaka igen. Hur är det i fas 2? Jag följer fas 2 ungefär och har njutit av en underbar, men alltifrån GI, tårta idag på min dotters 6-årsdag. Naturligtvis ångrar jag inte det, men undrar om jag har sabbat för flera dagar framöver? Jag inser ju att viktminskningen avstannar, men jag följer fas två främst för att må bra. Så...vad tror du?

Anonym sa...

Där är ju en passande hund! Ni som letade hund. Så himla fin i chokladbrun oxå. Har en på vardagslydnadskursen jag hjälper till på. Hon är så himla fin och go'.

Ola Lauritzson sa...

Annapanna, det går inte att säga någon viss tid tills du kommer i "fettförbränningsläge" igen. Kroppen bränner både fett och kolhydrater hela tiden, men i olika grad beroende på vad du ätit och hur du rör på dig. Just i fas 1 sker en kemisk omställning i kroppen - vilket innebär att du "lurar kroppen" att främst använda fett som bränsle. I fas 2, då du äter en del kolisar gäller inte riktigt samma sak.

Fortsätt på din fas 2-diet och du kommer att se att du får bra resultat under kommande veckan trots din lilla tårtfest idag!