tisdag 27 januari 2009

Varför är jag så förbaskat morgontrött?Så här yrvaken ser jag ut på morgonen. Tackar Gud för min kaffepress och mitt favoritkaffe från Zoègas - Forza. Extra rostat!

9 kommentarer:

Unknown sa...

Roligt med den här bloggen tycker jag. Den kommer jag att försöka följa. Själv har jag upptäckt GI-kostens fördelar för ett par år sedan och mår bra av det.

Anonym sa...

Appropå rostat ...
Visst skrev du för ett tag sedan att du rostade dina osötade fullkorns mackor och att det var bättre ?
Nyfiken på vad som gör GI-värdet bättre (om så var fallet) ?

Anonym sa...

Presskaffe i all ära men har du provat Nespresso??? Skaffa en espressomaskin och köp det godaste kaffet på Biblioteksgatan alt. via nätet!
Morgonen kommer att bli bättre, jag lovar;)

L sa...

Hej. Jag har oxå 5 kilo jag måste få bort. Hur börjar jag? VAD börjar jag med? Det går fan fort för dig att tappa kilon :) //lilian

Ola Lauritzson sa...

Helena, visst är det intressant att GI-värdet sänks något vid rostning. Jag har faktiskt inte någon riktigt bra förklaring till varför det är så, men det gör väl att upptaget går långsammare på något vis. Låt oss glädjas åt att de blir både godare och nyttigare!

Ola Lauritzson sa...

Nettan, med tanke på hur mycket kaffe jag dricker vore jag urfattig om jag köpte en Nespresso-maskin. De kostar väl 2-3 kronor styck de där kapslarna?

Ola Lauritzson sa...

Lilian, det är jättelätt att komma igång! Kolla i någon av mina böcker eller gå in på GI Viktkoll så hittar du menyplaner och allt du behöver veta! Lycka till!

Anonym sa...

Hej!
Har precis fått hem 2 av dina böcker *tummen upp* men lat som jag är saknar jag inköpslista i din bok "GI dag för dag" annars så tycker jag att det verkar vara riktigt bra recept som jag sk följa inte för att gå ner i vikt men däremot för att se till o få ngn regelbundenhet i att hålla måltider glömmer bort att äta då o då Nog om detta.
Mvh Ann-Margreth

Anonym sa...

Vilken läsvärd blogg du har.. I like!