tisdag 20 januari 2009

Efterlysning: framgångshistorier med GI-metoden

Har du gått ner i vikt med GI-metoden, eller fått andra positiva effekter av att lägga om kosten - och vill du dela med dig av dina erfarenheter? På sajten GI Viktkoll försöker vi kontinuerligt ge medlemmar inspiration genom att berätta hur andra har lyckats. Ibland resulterar det även i artiklar i Expressen, TV4.se och på andra ställen. Hör av dig till mig eller till GI Viktkolls redaktion, Lotten Odh (lotten@giviktkoll.se), om du vill vara med!

7 kommentarer:

Chrissan sa...

Är ju precis i starten men återkommer gärna när jag är en bit på väg...eller när jag är klar...;)

Kaos-Anna sa...

Jag har det ;-)

Anonym sa...

Tja... säger samma som Chrissan. Även jag är bara i starten. Men har bara gott att säga om denna livsstil. Efter 2 veckor drygt har jag redan tappat 4 kilo(!), jag är piggare än någonsin förr och gladare! Livet är härligt!

/Kristina Dunér (-55kg januari 2011)

Ola Lauritzson sa...

Kul att se att ni är med på noterna. Om ni har några andra vänner som ni tror vill vara med så tipsa gärna om min efterlysning!

Anonym sa...

Hihi...jag har varit med i en sådan artikel i Expressen! :-)

Tack vare Ewa Söderström-Skiöldebrant på GI Viktkoll!

Det var jättekul!

Såg ut som ett miffo på bilden (tyckte jag) men det var kul ändå!

/Susanne

Anonym sa...

Hej jag skrev en kommentar här men den verkar inte ha kommit med. Jag gick ner 20Kg, från runt 100 till 80 på ett par månader med hjälp av din bok Gå Ner i vikt med GI-metoden från 2004. Jag ville också passa på att tacka dig för den boken för jag tyckte det var riktigt värt att endast betala en hundring för att få tappa alla mina överviktskilon.Hoppas min kommentar kommer med denna gång.

Anonym sa...

Hej Ola
Jag har varit med här sen i slutet av 2008, men drog igång 1/1 2009. Har sedan dess gått ner 5 kg, och jag saknar absolut ingenting. Helt underbart=) Mitt mål är att gå ner 25 kg och efter snart 4 veckor i rivstarten känns det som att sikten är helt dimfri vägen fram=) MEN, även om jag inte skulle gå ner ett gram till så har jag dragit en rejäl högvinst iaf. När jag gick gravid med min flicka, för 10 år sedan, så hände något med min mage. Jag fick en rubbning av något slag som har gjort att jag sedan dess haft diarre efter i princip varje måltid. Först magknip... och sen toa, sen var det bra. Tills nästa måltid. Sen jag började med GI så har jag fått en "normal" mage. Inge mer knip... och går på toa 1 gång om dagen.. ibland 1 g/varannan dag. Det går inte att beskriva vilken otrolig lättnad det är. Så på jobbet och för mina vänner är jag värsta ambassadören inför GI-metoden nu... Att jag kommer att nå min målvikt också betvivlar jag inte en sekund. Har inte någon av dina böcker... men det kommer jag snart att råda bot på.
Kram
Mija (Howlit)