lördag 17 januari 2009

Middag, frukost och lunch...


Igår kväll kom jag till gymmet sent. Var så nära att hitta på någon undanflykt, men tog mig i kragen. Det blev 10 km på 45 min o 47 sek, dvs 47 sek för myket för att jag ska vara nöjd. Jag skyller det på att jag åt för lite till lunch och att jag kände mig lite trött. Vrålhungrig när jag kom hem och det fick bli stor-sushi take away (intalar mig att sushiriset är ok direkt efter träning). Tre råa morötter senare på kvällen. Te. Torftigt för en fredag? Ja, verkligen!

Frukosten blev ägg och bacon och en fullkornssmörgås. Och till lunch blev det GI-målet på Max (=ganska hyfsat). Jag och Fred var ute och REA-shoppade - allt för att stödja den dystra ekonomin. :-) Hittade några snygga skjortor, en ny datorväska, handskar, boots och en hatt!

Ikväll ska vi gå ut och äta på någon trevlig restaurang och roa oss kungligt - men det får bli Ramlösa för mig igen... vad gör man inte för att få bort de där sista bitarna av de amerikanska pankakorna som jag snaskade i mig under semestern...!?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en riktigt skaplig dag. SEr att du tar Ramlösa på krogen.....jag saknar mitt fredagsvin så jag nästan kan börja grina....usch.

Ha en trevlig kväll
LaVazza

Anonym sa...

Ärligt talat, Ola. En rosarandig skjorta?? :P Gillar din blogg, förresten. :) Skönt att läsa att du oxå är mänsklig och fuskar ibland, då får jag lite mindre dåligt samvete när jag gör det. ;)

Ola Lauritzson sa...

hmm...den är rödrandig, faktiskt...
Kanske lite gayig?

Anonym sa...

Vrålläckert när killar har rosa skjorta speciellt så passar ju Du i rosa skjorta så brun och solbränd läcker som Du är.....Suck!
Mims