söndag 11 januari 2009

Middagsexperiment med massor av vitlök...


Middagen blev ett experiment. Lammrostbiff med lök- och tomatkompott tillsammans med blomkålsmos. Lade i chilikryddade oliver och en massa vitlök i både blomkålsmoset och tomatkompotten. Och en massa rosmarin. Tror det blev 5 hela vitlöksklyftor (för två personer). Wow - imorgon kommer jag att osa vitlök inom en 3 meters radie...haha! Gott blev det i alla fall. Två rutor av den där chokladen jag köpte tidigare idag blir det till dessert. Till middagen drack jag mint-te.

Imorgon är det dags att börja jobba "på riktigt" igen. Kommer att sitta på Piratförlaget och arbeta med Kapitel 1 - den nya författarsajten som du måste kolla in om du inte redan gjort det (www.kapitel1.se).

Kl 13.00 ska jag göra en inspelning för Di.TV på temat "så här startar du ditt nya liv" eller något liknande. Tror det kommer att sändas imorgon kväll.

På eftermiddagen ska jag klå Stefan i squash (det hjälper mig att intala mig själv att jag är duktig - då brukar det gå mindre dåligt :-)).

Undrar hur jag ska lyckas komma i säng i anständig tid ikväll efter att ha skruvat på dygnet från 3 veckors semester i USA. Kommer väl att ligga och skruva mig hela natten innan jag somnar... Borde kanske leta fram någon gammal tysk grammatikbok eller telefonkatalog att läsa ur. Det är ju sövande så det räcker...

2 kommentarer:

ChowG sa...

Vad roligt att läsa din blogg. Kanske blir lättare att lyckas om man checkar här inne om dagarna. Jag har haft svårt att anpassa och motivera mig och är otålig för att inget händer.
Snart är du i hamn varje fall, det låter så enkelt när kilona ramlar av dig, lycka till.

Sanna sa...

Hej Ola!
Hoppas att du får en trevlig vecka och att dom sista kilona försvinner fort.
Jag själv har tappat 2,7 kilo på EN vecka, låter ju helt otroligt. Men mycket av det är nog vätska. Men iaf.. =)

Ha en bra dag!